Новий, шикарний салат на свято «Травневий». Смачний, не передати словами. Завжди готую після великодня
Салат з м’ясо і овочами на травневі свята по – королівськи. Він повинен бути на святковому столі сто відсотків. Салат бомба, смачніше і не придумаєш. Це і салат і фантастично смачна закуска. Дуже смачний і простий у приготуванні. Ви захочете приготувати його ще і ще. Хто не пробував такий салат, то обов’язково потрібно спробувати, він просто смачнючий. Всього кілька інгредієнтів, а в результаті виходить так смачно, що не передати словами. Дуже Рекомендую. Спробуйте, а я буду дуже рада, якщо вам сподобається рецепт. Бажаю Вам приємного апетиту і веселих свят.
М’ясо для цього салату я готую заздалегідь. Це дуже економить час. Його можна зберігати в холодильнику кілька днів, воно смачне й саме як закуска і дуже добре йде в салати. А я готувала його так:
- Шматочок м’ясо миємо й сушимо паперовим рушником
- Обвалюємо в спеціях: 2 чайні ложки суміші перців, 2 чайні ложки італійських трав і 2 чайні ложки солодкої паприки
- Додамо чайну ложку солі
- Гарненько натираємо м’ясо з усіх боків
- Чорнослив наріжемо на ось такі тонкі смужки
- М’ясо відправляємо у вакуумний пакет
- До нього відправимо чорнослив, викладаємо його з усіх сторін
- Вакуумируем
- Відправимо в холодильник маринуватися на ніч, але можна і на добу, якщо є час.
- М’ясо готуємо при температурі 62 градуси 4 години. Якщо немає такого апарату, можна просто відварити прямо так, в пакеті. Результат не зовсім той, але теж дуже смачно.
- Дістаємо, даємо охолонути і кладемо в холодильник до моменту приготування. Як вже казала, м’ясо добре зберігається в такому вигляді. На приготування витрачаю не більше 10 хвилин свого часу, це дуже зручно, і на кухні все чисто, немає купи посуду.
- Болгарський перець помиємо, очистимо й наріжемо
- На гарячу сковорідку додаємо трохи олії і відразу ж відправляємо сюди цибуля
- Коли цибуля трошки підсмажитися додамо одну чайну ложку цукру, цибуля буде гарний, ароматний і смачний
- Сюди ж відправимо перець і смажимо до м’якості
- Після цього м’ясо відправимо
- За смаком посолити і поперчити. Так як всі продукти готові, довго тримати на вогні не треба, буквально, кілька хвилин.
- Викладаємо на паперовий рушник і даємо охолонути
- Відварені яйця розділимо на жовтки і білки
- Жовтки розімніть виделкою
- Сюди натремо на дрібній тертці два зубчики часнику, любите часник, додайте більше.
- Також додамо трохи майонезу
- За смаком посолити і поперчити
- Першим шаром викладаємо м’ясо з овочами
- Білки заправляємо жовтковою сумішшю
- Викладаємо половинки по периметру
- Шматочок сиру натремо на дрібній тертці
- Зверху зробимо сіточку з майонезу
- Трошки згладжуємо ложкою
- В центр викладаємо тертий сир
- Подрібнити зелень, у мене петрушка, можна також додати зелений лук і кріп, дивіться за смаком.
- Посипаємо по периметру
Приємного апетиту! Я думаю що я все докладно розповіла, але якщо все ж залишилися питання, подивіться моє відео.
- М’ясо 250 г
- Чорнослив 75 г
- Сіль, паприка
- Перців
- Італійські трави
- Цибуля 160 г
- Часник 2 зубч.
- Перець болгарський 1 шт.
- Яйця 6 шт.
- Сир 150 г
- Майонез
- Петрушка