Кулінарія

Новий, шикарний салат на свято «Травневий». Смачний, не передати словами. Завжди готую після великодня

Салат з м’ясо і овочами на травневі свята по – королівськи. Він повинен бути на святковому столі сто відсотків. Салат бомба, смачніше і не придумаєш. Це і салат і фантастично смачна закуска. Дуже смачний і простий у приготуванні. Ви захочете приготувати його ще і ще. Хто не пробував такий салат, то обов’язково потрібно спробувати, він просто смачнючий. Всього кілька інгредієнтів, а в результаті виходить так смачно, що не передати словами. Дуже Рекомендую. Спробуйте, а я буду дуже рада, якщо вам сподобається рецепт. Бажаю Вам приємного апетиту і веселих свят.

М’ясо для цього салату я готую заздалегідь. Це дуже економить час. Його можна зберігати в холодильнику кілька днів, воно смачне й саме як закуска і дуже добре йде в салати. А я готувала його так:

  1. Шматочок м’ясо миємо й сушимо паперовим рушником
  2. Обвалюємо в спеціях: 2 чайні ложки суміші перців, 2 чайні ложки італійських трав і 2 чайні ложки солодкої паприки
  3. Додамо чайну ложку солі
  4. Гарненько натираємо м’ясо з усіх боків
  5. Чорнослив наріжемо на ось такі тонкі смужки
  6. М’ясо відправляємо у вакуумний пакет
  7. До нього відправимо чорнослив, викладаємо його з усіх сторін
  8. Вакуумируем
  9. Відправимо в холодильник маринуватися на ніч, але можна і на добу, якщо є час.
  10. М’ясо готуємо при температурі 62 градуси 4 години. Якщо немає такого апарату, можна просто відварити прямо так, в пакеті. Результат не зовсім той, але теж дуже смачно.
  11. Дістаємо, даємо охолонути і кладемо в холодильник до моменту приготування. Як вже казала, м’ясо добре зберігається в такому вигляді. На приготування витрачаю не більше 10 хвилин свого часу, це дуже зручно, і на кухні все чисто, немає купи посуду.
  12. Болгарський перець помиємо, очистимо й наріжемо
  13. На гарячу сковорідку додаємо трохи олії і відразу ж відправляємо сюди цибуля
  14. Коли цибуля трошки підсмажитися додамо одну чайну ложку цукру, цибуля буде гарний, ароматний і смачний
  15. Сюди ж відправимо перець і смажимо до м’якості
  16. Після цього м’ясо відправимо
  17. За смаком посолити і поперчити. Так як всі продукти готові, довго тримати на вогні не треба, буквально, кілька хвилин.
  18. Викладаємо на паперовий рушник і даємо охолонути
  19. Відварені яйця розділимо на жовтки і білки
  20. Жовтки розімніть виделкою
  21. Сюди натремо на дрібній тертці два зубчики часнику, любите часник, додайте більше.
  22. Також додамо трохи майонезу
  23. За смаком посолити і поперчити
  24. Першим шаром викладаємо м’ясо з овочами
  25. Білки заправляємо жовтковою сумішшю
  26. Викладаємо половинки по периметру
  27. Шматочок сиру натремо на дрібній тертці
  28. Зверху зробимо сіточку з майонезу
  29. Трошки згладжуємо ложкою
  30. В центр викладаємо тертий сир
  31. Подрібнити зелень, у мене петрушка, можна також додати зелений лук і кріп, дивіться за смаком.
  32. Посипаємо по периметру

Приємного апетиту! Я думаю що я все докладно розповіла, але якщо все ж залишилися питання, подивіться моє відео.

  • М’ясо 250 г
  • Чорнослив 75 г
  • Сіль, паприка
  • Перців
  • Італійські трави
  • Цибуля 160 г
  • Часник 2 зубч.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Яйця 6 шт.
  • Сир 150 г
  • Майонез
  • Петрушка