Єврейський салат з помідорів
Страви, яке ми називаємо “єврейський салат”, в традиційній єврейській кухні немає. Популярним цей салат був у часи СРСР, так і зараз ні та й промайне на святковому столі. Ми любимо їсти його на смажених тостах або помідорів, порізаних кільцями. Готується швидко, як я люблю, вжик-вжик, а за смаком вище всяких похвал. До речі, назв у такого салату маса, мої предки, бабусі, мами називали його єврейським, а як у вас він називається?
Інгредієнти:
- 100 г сиру (можна взяти класику – плавлений, ми любимо з напівтвердий)
- 3 варених в круту яйця
- 4 ст л майонезу (може і більше, скільки візьме)
- 4 зубчики часнику сіль за смаком
- Приготування.
- Сир і варені яйця натерти на дрібній тертці, часник вичавити, додати майонез, перемішати і спробувати, якщо треба, довести до смаку сіллю. Подавати з тостами або на помідорах.
Приємного апетиту!